zaterdag 2 januari 2016

2015 Best Nine

De kerstwensen heb ik gemist, maar bij deze wil ik jullie allemaal een prachtig nieuwjaar wensen. Een jaar met vooral veel geluk en liefde, mijn ervaring is dat geluk en liefde niet afhankelijk zijn van een goede gezondheid of een volle portemonnee. Wij vierden kerst en oud en nieuw dit jaar zonder schoonvader en schoonzus, beiden bezochten zij het ziekenhuis met de feestdagen. Tijdens bezoekjes aan het ziekenhuis kan er ondanks de ziekten - longontsteking en een hersentumor - toch grapjes gemaakt worden en liefde gedeeld. Hierdoor hebben we toch mooie herinneringen aan deze feestdagen. We spendeerden wat minder tijd met onze Friso en die juist weer wat meer met opa's, oma's, ooms en tantes en een trotse grote nicht.

Ik ben veel te vinden op Instagram, hier zie je veel de #2015bestnine voorbijkomen. Het ziekenbezoek voor vandaag zit erop, schoonvader is weer thuis en de kleine ligt op bed dus dit leek me het uitgelezen moment om eens op het internet te zoeken of ik ook een Best Nine op kon stellen!


En het verbaasd me niets, ik ben een ontzettend trotse moeder en dat is te zien! Mijn Best Nine bestaan uit foto's van Friso en van mijn lieve man. Lijkt je het leuk om me te volgen in mijn dagelijks leven? Volg me dan; anne_covandermeer, het is niet alleen maar Friso, Friso, Friso ;-).

Donderdag wordt mijn eerste werkdag na de geboorte van Friso, ontzettend spannend! In het nieuwe jaar hoop ik ook weer wat meer achter de naaimachine plaats te nemen en te knutselen. Het blijft heerlijk om in de avond even voor de televisie te haken. In mijn volgende bericht laat ik een cadeautje zien wat ik haakte voor mijn zwangere vriendin.

9 opmerkingen:

 1. Voor jou en je gezin een mooi 2016!!
  Geniet lekker van je zoontje want het gaat snel!!
  Succes met werken weer zal wel even vreemd zijn na al die maanden thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, voor jullie hetzelfde! Onder de volwassenen zijn is stiekem ook wel weer prettig ;-) liefs

   Verwijderen
 2. De beste wensen voor 2016! Wat is Friso een mooi mannetje!
  Succes donderdag. Het zal wel even vreemd zijn, maar toch ook wel lekker om weer aan het werk te gaan?
  Liefs Judith

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je en Dank je! Ik wens jullie ook een goed 2016. Vreemd lijkt het me wel, maar eens iets anders kiekeboe en luiers wordt vast fijn! ;-) liefs

   Verwijderen
 3. Nog gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon!
  Door de drukte heb ik je vorige blog gemist!
  een nieuw jaar met vreugde en ook verdriet!
  het beste met alles!
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Esther! Ook voor jou en je gezin een goed jaar gewenst. Liefs, Anne-Co

   Verwijderen
 4. Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
  Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND TOTALLY FREE by registering on Like 4 Like?

  BeantwoordenVerwijderen