dinsdag 24 maart 2015

Zpaghetti

Een aantal maanden terug volgde ik een workshop voor het haken met Zpaghetti. Ik omhaakte een tweetal vazen en had hierna nog een aantal bollen over. Het haken met Zpaghetti vind ik niet echt voor herhaling vatbaar. Deze vazen zijn ontzettend leuk en staan ook prachtig in onze woonkamer. Maar het haakt ontzettend zwaar en ik heb er echt heel lang over na moeten denken voordat ik wist wat ik nog met de overige bollen wol zou doen. 

Zondag was mijn mama jarig, een cadeautje had ze al gekregen in de vorm van een tijdschriftenabonnement. Daarnaast zou ze ook nog een keer gaan high teaen met mij en mijn zus. Om toch ook zelf nog een met een cadeautje aan te komen besloot ik om twee sier-pannelappen te haken. Ik haakt twee vierkanten en met een rij lossen haakte ik nog twee lussen. Op een van de twee maakte ik met wit borduurgaren nog een hartje. 


Zomaar een klein gekkigheidje voor aan een kapstok, ik denk niet dat je ze echt kunt gebruiken. Mijn moeder bedacht wel dat het misschien wel als onderzetter voor de theepot gebruikt kon worden. Toch nog een gebruiksvoorwerp geworden!


Ik pakte het cadeautje in met wit vloeipapier, washitape, lint van de Action en een gehaakt hartje naar een tutorial van haar. Na afloop werd alles nog even goedgekeurd door onze Zoë. 
1 opmerking:

  1. Dat heeft ze goed gezien, als onderzetter...
    Het pakje alleen al ziet er prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen