maandag 8 december 2014

Wolkjes

Ik heb het lekker druk op het moment, ik doe alleen maar dingen die ik écht leuk vind en voel me daar heel goed bij. De afgelopen drie weken was ik iedere zaterdag even te vinden in de Pop-up store waar ook mijn kraamcadeautjes en sieraden liggen. Nog twee weken te gaan met hopelijk een heel mooi resultaat. 


Ik zocht al een tijdje naar een leuke toevoeging aan mijn kraamcadeaus en vorige week bedacht ik iets (in mijn ogen) erg leuks! Vol enthousiasme maakte ik er al een stuk of 8. Ze zijn ook al te vinden op de website en in de Pop-upstore. 


Ik gaf er al een cadeau (ik word opnieuw tante!) en showde er vol trots een aan mijn vader en broer. De reacties waren bij alledrie hetzelfde; 'Leuk maar wat moet het voorstellen? Wat is jullie mening, is het leuk als kraamcadeautje of is het echt niet duidelijk dat het een wolk met regendruppels zou moeten zijn? 

7 opmerkingen:

 1. Ik vind ze wel leuk, maar de hoeken zijn eigenlijk net iets te puntig om een wolk te zijn, dat vind ik. Als je ze wat ronder zou krijgen, is het hartstikke leuk!
  En gefeliciteerd!
  Groetjes,
  Mirjam
  PS: Hoe ver ben je eigenlijk met je CAL-deken, daar ben ik heeel benieuwd naar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze erg leuk! maar misschien de lintjes allemaal de zelfde kleur? of inderdaad de hoeken iets ronden. nu is het een beetje een berg met aanhangsels hahah! maar ik denk niet dat kinderen het minder leuk vinden!

  Liefs Meia.
  Ps. mijn moeder vind de ketting erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je reactie! Je hebt, net zoals Mirjam, helemaal gelijk ik ga snel eens kijken wat ik daaraan kan veranderen. Wat fijn dat je moeder blij is met haar ketting! Vond het ook erg leuk dat jullie aan mij gedacht hebben.

   Verwijderen
 3. Ik zag meteen dat het een wolk is hoor! De regendruppels dan weer niet ;-) maar nu je het zegt, is het heel duidelijk! Mooi gemaakt!
  En heerlijk toch, alleen maar doen wat je leuk vindt?!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad héél fijn. En ach ja soms moeten die minder leuke dingen wel eens tussendoor.. Haha. Maar dank je :D Je bent een van de eerste! (Whoehoe) Ik vind je jurken trouwens prachtig, en wat kan ze mooi zingen!

   Verwijderen
 4. De wolk dat zag ik direct... ik maakte er ook eentje vorige week...en niemand zag wat het was... :-( De regendruppels had ik niet direct door maar die zijn wel origineel...
  Je schrijft op het kaartje ... "voor een wolk van een baby"...en dan ziet iedereen het direct...allé dat hoopte ik bij mijn wolk toch...!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat doet je plezier weer wat teniet hé, als niet begrepen wordt wat je gemaakt hebt! Ik vind het een super idee, als het mag ga ik die eens gebruiken.. ;-)

   Verwijderen