dinsdag 30 juli 2013

Een blog zonder foto's

Vandaag even heel snel een blog zonder foto's! Al een aantal weken geen tijd om (buiten de bestellingen om) creatief te wezen. Heb ook weinig tot geen inspiratie op het moment. Maar dat is maar goed ook, want anders zou ik he-le-maal gek worden.

Van de week de laatste écht drukke week in het huis. Want zaterdag wordt de vloer gelegd op de 1ste verdieping en in het halletje beneden! Dan is het alweer zo ver af. Een heerlijk vooruitzicht, maar dat betekend wel dat we deze week flink aan moeten poten. 

De deadlines staan voor eind augustus, op 28 augustus komt ons bed binnen bij de beddenzaak. Die moeten we zelf ophalen (dat wordt nog wat, 1.80 bij 2.10) en op 29 augustus worden alle meubels bezorgd. Een heerlijke tijd om naar uit te kijken! Want dan is alles schoon en kan alles ingericht worden.

Verder ook nog wat voor de bruiloft gedaan! De kaarten zijn de deur uit en langzaam maar zeker krijgt alles meer vorm en staan de afspraken voor het bespreken van de dag ingepland. 

Op 7 september heb ik opnieuw een kraam. Ik zit nog gigantisch te twijfelen of ik nog dingen bij ga maken (zoals ik al zei; geen inspiratie). Hebben mijn trouwe volgers nog enig idee/advies? Bedankt alvast!

Geniet van jullie, lekker koele, dag!

maandag 15 juli 2013

Laatste snailmail!

Alweer iets vertraagd; maar ik kreeg weer heerlijke post! Deze prachtige snailmail kreeg ik van Hurms! Wat is de envelop toch al prachtig, bij het zien van de rozen maskingtape begon ik gewoon al te kwijlen! Dank je dank je dank je! Wat een leuke spullen zitten er in! Leuke labeltjes, een lieve heersbeestje, een hangertje, armbandje, kraaltjes, stickers, een kaart en een prachtig gehaakt onderzetter! (wat een bewondering heb ik daarvoor!!)

Ik voel me weer helemaal verwend! Ik heb maar een grote schoenendoos opgezocht en daar zitten al mijn gekregen spulletjes in. Genieten iedere keer dat ik er naar kijk! Vanavond een avondje 'vrij', alles doen wat al een aantal weken op mijn lijstje staat! Kaartjes schrijven, belastingaangifte doen voor Stof With Love, bestelling maken en een cadeautje bestellen voor  mijn lieve zus. Want, ik word tante!! :D 

Snel even neuzen naar alle leuke baby-dingen! Geniet van jullie avond!

donderdag 11 juli 2013

Druk, druk, druk

Zo, ik ben weer een poosje druk geweest! En ik heb nog wel vakantie! Afgelopen zaterdag ontving ik al post van Mirjam! Ze deed mee aan de snailmail! En wat een leuke spullen, voel me weer verwend! 

Oeps, op z'n kop... 


Met van alles leuks erin! Ik zie alleen nu dat de foto helemaal niet klopt.. Op alle zakjes staat heel leuk gestempeld wat erin zit! Ik heb knopen, lintjes, een handgemaakte stempel en een mooi stofje gekregen! Verder zat er nog een hele leuke brief in! Dank je Mirjam! De volgende keer ga ik ook voor mijn brief zitten! 

En maar eventjes door met de snailmail, gisteren kreeg ik 2 enveloppen! Wat een feest! 

 

Een prachtige envelop van Zaanse Zolder! En daar zat van alles moois in! Ze gaf me zelfs haar mooie vintage stofje! Die komt in de quilt, zeker te weten!! Die zit op de foto nog in een mooie envelop! En ik heb heel veel mooie papiertjes gekregen, labeltjes, lettertjes en allerlei knoopjes! Heerlijk, echt genieten! Ik leer toch weer van die snailmail hoor ;-) Heb al nieuwe plannen voor mijn volgende (maar al wel besloten om dit pas ná het trouwen te doen).
En dan nog een envelop van Kreamade! Ook zo leuk! Met een doe het zelf pakketje! Zodra ik tijd heb ga ik aan het verven en knutselen! En een prachtige handgeschreven brief, ik ga je mailen! (Zodra ik tijd heb ;-)) Allemaal hartstikke bedankt! 


Ik heb niet alleen post ontvangen, ook in mijn VRIJE week, heel veel gedaan! Afgelopen zondag waren we na de doopdienst van mijn kleine neefje aan het eten bij mijn schoonfamilie toen de kat met een konijntje in haar bek aan kwam lopen. Het kleine beestje leefde nog en is gered uit de bek van de kat door mijn held! Met het beestje de buurt rondgelopen, maar niemand miste er een. En ze was zó lief, ze bleef lekker bij me zitten en aangezien we bij mijn ouders thuis ook konijnen hebben en ik er altijd al een wilde als ik uit huis ging, hebben we besloten om het beestje te houden! Kooi geregeld, naar de dierenarts geweest, en alles was oke! 

En toen was ik jarig afgelopen dinsdag, super verwend en een hele leuke dag gehad.. Maar helaas is het konijntje wel overleden, dus naast feest ook een 'begrafenis'. Zo sneu, want onze Diva (ja ze had al een naam!) was zo'n dotje!


Nog meer feest, want afgelopen maandag ook tussendoor nog even in ondertrouw gegaan! Nu begint het toch echt spannend te worden! En het huis schiet op! Gisteren samen met een vriend en mn manneke alle drie de slaapkamers voor de eerste keer geverfd! Wauw, wat een tempo!

En toch nog iets creatiefs gedaan.. ik heb een tas gemaakt, en al weggegeven en geen foto's gemaakt! Oh, oh, ik moet het toch eens beter gaan doen. En nu hop in de oude kleren, en weer een dagje verven!!

woensdag 3 juli 2013

Snailmail!

Na mijn oproepje voor snailmail vorige week op mijn blog, kreeg ik dan gisteren al het eerste pakketje binnen! Sorry voor alle slechte foto's, ik kom regelmatig laat thuis, zie dan pas dat ik post heb, neem het mee naar boven en op mijn bed pak ik het dan uit! En daarom de foto's op mijn onderlaken met geel licht van mijn lampen, zijn ook nog eens spotjes dus dat zegt genoeg ;-).

Ik werd verwend door Petra! Zo zag de envelop eruit;


En dit zat er allemaal in!

Het pakketje zit vol met papiertjes, versierseltjes en zien jullie dat mooie gele stofje rechtsonder? Die gaat in mijn quilt! Dank je Petra! You made me smile!

dinsdag 2 juli 2013

Vorderingen in huis

Het huis vordert gestaag! Begin september hopen we het boven en de woonkamer en keuken helemaal af te hebben. Woonkamer en de keuken zijn nog kleine puntjes op mijn lijstje. Het grote project is nog boven, maar van de week zijn er al weer een aantal leuke dingen uitgevoerd! Zo kwam ik van de week bij het huis kijken en toen was het opeens al een beetje meer 'thuis'. Had m'n lief zomaar het naambordje, wat ik eerder voor ons 6,5 jarig jubileum al had gegeven, gemonteerd! Het wordt steeds meer voor het echhie!Terwijl ik niet zo veel kon doen, allemaal mannen dingen, waren mijn vader en oom bezig met een ander project. Eerder werd de muur al verplaatst omdat wij anders geen bed in de slaapkamer kwijt zouden kunnen. En vorige week werd dan de kast ingebouwd. En wauw! In het lange hangvak kan ik bijna staan! En zo zijn er al weer 2 dingen van mijn lijstje afgestreept! Nu alleen nog 'even' afmaken (lees; plamuren, schuren, plamuren, schuren, grondlaag, schuren, plamuren, schuren, laklaag, schuren, laklaag.) Maar we klagen niet, want het wordt prachtig! 


Nou is de kast natuurlijk bedoeld voor kleding.. maar in die hoge vakken zie ik stiekem al wel mijn quilts en lapjes liggen.. ;-). 

Leuk dat een aantal van mijn volgers ook mee gaan doen met de snailmail! Ik vind het nu al spannend! Fijne dag, met heerlijk weer!

maandag 1 juli 2013

Give Away gewonnen!

Een tijdje terug won ik een give away, een theemuts met stofjes naar keuze, bij haar. En afgelopen zaterdag ontving ik zomaar een supergroot pakket via de post! Oh, mijn hart begon gewoon sneller te kloppen want ik kon in eerste instantie de envelop (en dus de gulle gever) niet vinden. Van wie kreeg ik dit mega-pakket dan? 

Door het enthousiasme (en een beetje haast) heb ik geen foto's van het pakketje en ingepakte cadeautjes. En de foto's die ik heb zijn niet heel duidelijk, maar o wat ben ik er blij mee! Lisette gaf al aan dat ze op mijn blog had gekeken en hoopte dat de extra cadeautjes gewaardeerd zouden worden. Nou, en dat worden ze zeker!

Ik kreeg de beloofde theemuts in mooie blauwe stofjes en leuke roze bolletjes onderaan. Daarnaast mooie papieren labels met touwtjes, zo geweldig, ik zie allemaal al cadeautjes voor me waar ik ze weer aan kan hangen! Ook zat er een grote doos met een soort van Scrabble-spel bij. Een andere naam maar ook met van die prachtige steentjes. 

En als laatste nog stofjes!! Wauw!! Ik had een aantal berichten terug een oproepje gedaan voor reststofjes, en ze heeft het gewoon helemaal goed uitgekozen. Vooral die hieronder vind ik he-le-maal geweldig, en die zal zo goed passen bij mijn quilt! Lisette, hartstikke bedankt! Ik heb genoten en als ik naar mijn schatten kijken geniet ik weer! Nog even werken, en dan vanavond maar eens aan de slag! Het kriebelt!